طرح استیضاح وزیر نیرو با ۶۹ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد پزشکیان در نشست خبری با شهباز شریف: نگاه ما به پاکستان در حد یک همسایه نیست؛ بلکه مانند یک برادر است کاظم صدیقی از امامت جمعه تهران استعفا کرد حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است

وزیر کشور: ۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات راهی خانه ملت می‌شوند

وزیر کشور با اشاره به برگزاری مطلوب دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخاب ۲۴۵ نماینده، گفت: مرحله دوم انتخابات نیز در ۲۲ حوزه برای انتخاب ۴۵ نماینده در ۲۱ اردیبهشت ماه جاری برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۲۳۷۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی عصر سه‌شنبه در حاشیه آیین معارفه استاندار جدید لرستان در جمع خبرنگاران، افزود: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در هشت حوزه(حوزه هایی که برای انتخاب بیش از یک نماینده است) به صورت تمام الکترونیکی برگزار خواهد شد.

وزیر کشور با دعوت از عموم مردم برای حضور در این دوره از انتخابات ، گفت: در این مرحله از انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز شاهد حضور پرشور و آگاهانه مردم خواهیم بود.

وحیدی در ادامه با اشاره به مصوبات دور نخست سفر استانی رئیس جمهور به لرستان، گفت: اجرای کامل مصوبات دور نخست سفر دولت به لرستان در دستور کار قرار دارد و روند اجرای مصوبات نیز براساس گزارش های دریافتی مطلوب است.

وی افزود: اجرای کامل پروژه های بزرگی همچون سد معشوره با حجم ۹۰۰ میلیون متر مکعب نیازمند مقدماتی است که انجام شده و منابع مالی آن نیز تامین خواهد شد.

وحیدی با اشاره به طرح راه آهن لرستان نیز اظهار داشت: مجموع پیشرفت این طرح در گذشته(قبل از دولت سیزدهم) ۳۸ درصد بود که تنها در سال گذشته پروژه ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وزیر کشور عصر امروز به منظور معارفه «ابوطالب شفقت» به عنوان استاندار جدید لرستان و تقدیر از خدمات «فرهاد زیویار» استاندار سابق، به خرم آباد سفر کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار